Jump to content

Veggen til T-1

  • entries
    9
  • comments
    200
  • views
    680

About this blog

Her tenkte jeg dele gleder, frustrasjon å ubeslutsomhet i min uendelige søken etter nirvana. B|

Entries in this blog

 

Testing testing...

Kaoset er et faktum. Lm settet er solgt.  I ren impuls endte jeg opp med rega Elicit r igjen. Men da kun som vente forsterker. Jakten kverner i hodet 24timer i døgnet ?? har kjøpt roksan riaa abmv moet audio for litt siden. Dette gjorde så inntrykk at jeg måtte jo se om forsterker settet var på marked også. En telefon til Tom i moet løste det. Han sendte caspian 2 med tilhørende effekt. Vil takke moet for fantastisk kunde service hele veien. Jeg er en nevrotisk masekopp med rimelig bestemte pref

T-1

T-1

 

Stemning i heimen ?

Fruen er på fyllatur med jobben. Da trekkes heresy frem, sjokolade i skåla å kaffe i koppen ? seskage tok turen fra mørkere ytterstrøk i Bergen for å bevege seg inn til sivilisasjonen for en lytt på heresy ? Kjekt med litt skravling å musikk med likesinnede ? takk for besøk ? lytterinntrykk skal seskage få komme med selv om han ønsker ?

T-1

T-1

 

Ny snurre?

Var innom renesans audio eller hva pokker det heter idag. Der var det mye lekkert! Har sansen for vintage looken på spillere. Ikke no tynn rega fjøl, men tjukk å deilig hvis det er lov å si.. Men der koster en spiller fra 30000 å langt oppover. Hva finnes av spillere med tjukk plinth som er verd å eie innenfor et familie budsjett? Tips, linker m.m tas imot med takk. Ikke umiddelbar plan om skifte, men sjekke terrenget litt ?

T-1

T-1

 

Helgens reisebrev startes på Haukeli

Da avsluttes arbeidsdagen på Haukeli. Ingen kunder å se her så da er det bare å vende nesen mot Horten å hifi messe. Lommepenger har fruen gitt meg også så dette må jo bare bli bra ? 

T-1

T-1

 

Hva nå da??

Her blir det stille noen dager... impulsiviteten fortsetter ?

T-1

T-1

 

Impulsiv Jeg???

Det gikk som det måtte. Laang betenkningstid å nøye vurdert ? audio physic tempo er ute å epicon 2 inne. Hvordan går dette da tru? Er nok litt mer leilighetsvennlig dette ?

T-1

T-1

 

Lettere frustrert..

Klarer ikke bestemme meg. Har da fått disse Audio Physic skikkelig opp å gå med "ny" forsterker å greier.  funnet perfekt plassering til de (aaaaalt for langt utpå gulvet) å nyter virkelig lyden i dem. men sliter med at jeg må litt opp i volum før jeg føler det sitter der jeg vil ha det. ble vesentlig bedre med ny forsterker kontra LM. ingenting feil med lyden, men sliter med sug i magen på om jeg plager naboer og unger. klarer ikke finne helt roen når jeg er såpass på volum. et realt luksus pro

T-1

T-1

 

Lørdann

Klarte jaggu snike meg unna en bursdagsfest/fest ikveld. Jentungen ville ikke til barnevakten så jeg var veldig forståelsesfull så klart. En liten øl mens jeg lider meg igjennom skal vi danse på tv2. Vesla skal snart sove å da skal det fyres igang litt vinyl ? Happy lørdann folks! 

T-1

T-1

×
×
  • Create New...