Jump to content

Dazed And Confused

  • entries
    11
  • comments
    144
  • views
    1,064

About this blog

Om anlegget, lyden, musikken og menneskene som er innom i kjellerstua hos Dazed, altså meg. ...og alt annet vi måtte ha lyst til å skravle om.

 

Føler meg egentlig ikke så forvirret, men er det kanskje likevel? Uansett måtte bloggen ha en snazzy tittel. ;) "Blog", forresten? Ja, ja. Kall det hva du vil, så lenge du ikke kaller meg en "blogger". :)

Entries in this blog

 

Endelig...,

...fikk jeg tid til å sette meg ned et par timer i kjellerstua i kveld. Det blir så alt for sjelden om dagen. Det er ren terapi.     Nytelsen leveres i dag av Opeth og Nøisom.

Dazed

Dazed

 

Noen målinger.

Hvem trenger vel å lytte når man kan se her hvordan det låter?  .....Neeeeeida! Fleiper selvsagt, men her er i alle fall noen målinger jeg lekte meg med forleden. Ingen akustikktiltak e.l. her. Lekte bare litt med plassering av høyttalere, lyttesofa og sub, samt fiklet litt med delefrelvens og nivå på subben.    

Dazed

Dazed

 

Garasje-Fi

I hobbyverkstedet må det jo også være muligheter for musikk.     Der spiller: Squeezebox Duet streamer NAD 5000 CD-spiller Rotel RA-930AX Boston Acoustics A26   Kult lite "konfirmasjonsanlegg".  

Dazed

Dazed

 

Platetips

Tenkte jeg skulle samle mine anbefalinger av, og betraktninger om, plater her.   Selvsagt er diskusjon og skravling velkommen.   Begynner med denne, som på noen dager er verdens beste livealbum. Ikke typisk Nirvana, og noe av det siste Kurt, som man i etterpåklokskapens navn kan mistenke at sliter med mye rart her, gjorde før han forsvant. En plate med en nærhet, en nerve og en fremføring så rå og ekte at man får frysninger. Musikken er også førsteklasses. Både plenty med cov

Dazed

Dazed

 

Pearl Jam

Mange har sikkert oppfattet at jeg liker Pearl Jam. Jeg skrev en lang presentasjon av bandet borte på det andre forumet, som jeg har fiklet litt på, og nå presenterer her også. Håper noen får glede av den.  Ikke så mye bilder foreløpig, men jeg fyller muligens på med bilder og videoer etter hvert, og muligens redigerer jeg videre på artikkelen også.   Pearl Jam   1: Forhistorien:     I Seattle på åttitallet var undergrunns-musikkscenen stor og vital, og

Dazed

Dazed

 

Head-Fi

Selvsagt har jeg et hodetelefonoppsett også. Planen er jo å få satt dette oppe i stua så jeg kan lytte til musikk der også, samtidig som jeg er sammen med familien, men det er uenighet både om hvorvidt det kan få en plass å stå der oppe OG om man faktisk er sammen med familien når man har øreklokker med musikk på hodet.  ....Så foreløpig står det nede i kjellerstua i hjørnet bak lyttesofaen.     Oppsettet består av:   Squeezebox Touch streamer Chromacast Au

Dazed

Dazed

 

...Så var vi her, da.

Nytt forum, ja. Det kan muligens være behov for et nytt tilholdssted på nettet. Om ikke annet, så kan jeg jo ha flere.   Foreløpig er vi jo stort sett de samme folka, og vi kommer sannsynligvis til å snakke om mye av de samme tingene og diskutere på mye den samme måten. Jeg er i alle fall ikke så god til å forandre meg, så "take it or leave it"!  Det viktigste er at vi bruker sunn fornuft, er hyggelige mot hverandre og respekterer at vi kan ha forskjellige og uttalte meninger om ting.

Dazed

Dazed

 

Kontor-Fi

Man er jo nødt til å ha litt musikk på jobben også, og siden det blir svært knapt med tid til å spille musikk hjemme i (lange) perioder, er det jo fint at det låter bra på kontoret også.     Der står:   Abrahamsen A-DAC som spiller musikk fra PC eller mobil Graham Slee Solo SRGII med PSU1 strømforsyning Beyerdynamic DT770 Pro i 250Ω-utgave med EDT-800 skinnputer (ikke avbildet)   Fornøyd med hvordan dette låter også, selv om det er litt me

Dazed

Dazed

 

God Jul!

God Jul, folkens! Håper alle får en fin og gledelig kveld!   Jeg er litt ferdig med julemusikk, men denne er vel innafor.    

Dazed

Dazed

 

Utflukt - Foo Fighters på Ullevi

Tok en liten tur til Gøteborg i går. Glimrende konsert. Sommervær og food trucks med stärköl og god mat før oppvarmingsbandene bar ferdig, og heftig trøkk og driv i to timer og tre kvarter fra Foo Fighters. Party!  Det eneste skåret i gleden er at jeg er jævlig trøtt nå. Trasket ut av Ullevi klokka 00:15, men siden 53.000 mennesker skulle over veien foran der vi hadde parkert, tok det litt tid å starte på hjemveien.  

Dazed

Dazed

 

Close to home?

M er morsomt, men treffer noen ganger litt close to home.     En klassiker til glede for nye lesere. 

Dazed

Dazed

×
×
  • Create New...