Jump to content

Veggen til T-1

 • entries
  9
 • comments
  200
 • views
  681

Testing testing...

Sign in to follow this  
T-1

535 views

Kaoset er et faktum. Lm settet er solgt.  I ren impuls endte jeg opp med rega Elicit r igjen. Men da kun som vente forsterker. Jakten kverner i hodet 24timer i døgnet ?? har kjøpt roksan riaa abmv moet audio for litt siden. Dette gjorde så inntrykk at jeg måtte jo se om forsterker settet var på marked også. En telefon til Tom i moet løste det. Han sendte caspian 2 med tilhørende effekt. Vil takke moet for fantastisk kunde service hele veien. Jeg er en nevrotisk masekopp med rimelig bestemte preferanser å de er urokkelig .mase mye gjør jeg også. Men Tom har tatt dette på strak arm å ordnet låne sett i posten ? pr nå står det bare kastet opp på benk med node 2 som kilde. Har en rega dac jeg skal koble opp når jeg gidder gå i bilen å hente den... det kommer lytte inntrykk med mer ila helgen for de som vil lese om det ?? som man ser på bilde er det kaos. Selv hunden Odin er forvirret ??

20180117_182350.jpg

20180117_182400.jpg

 • Like 2
Sign in to follow this  


19 Comments


Recommended Comments

Dæven for en gjeng her inne! Dere skifter jo utstyr som en annen skifter undertøy....annenhver uke.O.o

 • Confused 1

Share this comment


Link to comment

Vi er bare ikke så satte. Nyskjerrige og banebrytende!

 

 • Like 1

Share this comment


Link to comment

Joda det blir litt bytting. Er mye sofa igjennom vinteren med en skrott som ikke virker helt i kulda ? også var det saken med å finne en god erstatter til rør. Første inntrykket på roksan er meget bra. Men må høre mer. Det blir nok ikke roksan da vi ikke ble helt enig om pris men uansett fantastisk gøy å få teste. Har tidligere hatt kandy k2 som også var en fantastisk sak med tanke på pris så blir spennende å høre hva caspian har i seg ?

Share this comment


Link to comment

Frekvensen er høy ja, men det er jaggu meg entusiasmen også! Stå på. Som de sier: Veien er målet ?

 • Like 2

Share this comment


Link to comment

Ganske tiltalende utseende på roksan imo.  ?

20180117_194507.jpg

20180117_194516.jpg

20180117_194529.jpg

 • Like 6

Share this comment


Link to comment

En liten rydding må til. Mye dårlige kabler her nå så må nok gjøre noe på den fronten. Men oppsettet blir nok stående sånn ?

20180118_194046.jpg

20180118_194121.jpg

 • Like 5

Share this comment


Link to comment

Det ble fint ?

Ble det musikk med kabelen du hentet?

Share this comment


Link to comment
2 minutter siden, Seskage skrev:

Det ble fint ?

Ble det musikk med kabelen du hentet?

Takk ? absolutt! Men må ta en runde på kabler etterhvert men er noe på vei fra moet ?

Share this comment


Link to comment
38 minutter siden, JayJay skrev:

Så ryddig og voksent ut! 

PS4? FIFA?

Ps4 men lite spilling. Aldri tid i dette huset. Når jeg får lov å sitte i fred er det musikk ?

 • Like 2

Share this comment


Link to comment

Så veldig bra ut det der da!. Hva skjedde med Rega?

 

O

Share this comment


Link to comment
5 timer siden, Evo II skrev:

Så veldig bra ut det der da!. Hva skjedde med Rega?

 

O

Står her enda. Lite respons. Tungt å selge ting i januar :)

Share this comment


Link to comment

God kveld. kanskje noen som er nysgjerrig på hva jeg mener om lyden i Roksan? Jeg har jo mye utstyr inn ila året. dette er sånn det er bare ;) har lenge hatt lm518 med stor bravur i heimen. men av praktiske årsaker ville jeg bytte til transistor. handlet på impuls igjen en rega elicit r. koblet denne opp mot heresy med ikke fult så stor suksess. derfra tok jeg kontakt med Moet audio i stavanger. en butikk jeg har handlet med et par ganger opp igjennom årene :) etter litt frem og tilbake på hva jeg var ute etter var det et roksan caspian sett på vei i posten for demo. dette litt utifra at jeg nettopp har kjøpt caspian riaa for en liten tid tilbake av moet å ville ha et matchende sett i hylla. for meg er det estetiske viktig også når det skal stå i stuen :) kobler opp roksan i hylla med rega dac og node 2 som digital kilde å project the classic snurra. Jeg merket fort at det var "friskere" i toppen enn hva fks lm settet var. noe som jeg merket jeg ble skeptisk til. for meg kan frisk topp være synonymt med lyttertretthet, men der tok jeg grundig feil. toppen er frisk men polert om det kan sies sånn?  samtidig som jeg opplever lydbilde/signaturen som vesentlig mørkere enn rega elicit. det er litt spesielt for meg siden jeg har sett de to har blitt sammenlignet som ganske lik i signaturen. det opplever ikke jeg på noen som helst måte. begge to bra på hver sin måte med lite fellestrekk imo. Skarp trommene kommer meget godt frem å detaljene er mer markant enn hva rør har greid å levere. opplever at det er helt sort bakgrund med mye mer kropp i hele lyd bilde. det er ikke den magiske mellomtonen man får med rør, men detaljene er ikke til og sammenligne. virker også som roksan går en oktav eller to lenger ned enn hva lm og rega greier. her er det punch og fylde med en stram og kontant bass som virkelig vekker heresy opp. heresy trenger i utgangspunktet ikke så mye kraft heter det, men nok kraft skader ikke på noen som helst måte. Roksan har stål kontroll på lydbilde. Det skal lyttes mer ila kvelden å da med projekt snurra. har ikke blitt så mye tid til vinyl denne uken, men nå venter jeg på å hive unger i seng å sende fruen på fest sånn at jeg kan benke meg godt i sofaen foran riggen. Jeg er ingen hifii skribent så dere får lese det som det det jeg skriver, men det er hvertfall min opplevelse av roksan. å om det ikke kommer tydelig frem er jeg sinnsykt happy med lyden som er her nå. å ja jeg kjøpte settet... :D

 • Like 6

Share this comment


Link to comment

Gratulerer med Roksan settet?

Er det samme jeg følte da jeg hadde Blak her en tid,den dro til og med Amatiene helt greit. Ikke værst av en 150 watter det. Klart 2X500 watt er kulere? men jeg liker Roksan veldig godt.

 

O

 • Like 1

Share this comment


Link to comment

Grattis med nytt sett :) Godt det funket bedre enn du hadde forventet ;) 

 • Thanks 1

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...