Jump to content

Morsomt Med Besøk

Sign in to follow this  
ANM

258 views

Ja, jeg har lest @svart-hvitt's beskrivelse av anlegget mitt inne på sentralen og jeg er selvfølgelig svak for rosende ord. Nå skal det være sagt at S-H er en ganske spesiell gjest også. Kommer aldri tomhendt, tror han planlegger å ha en egen privat samling av vinyl i hylla mi, siden han ikke selv gidder investere i avspiller. Han er også full av gode spørsmål som får meg til å tenke lenge etter han har gått. Veldig god gjest er han.

 

Nå skrev S-H at jeg nærmet meg toppen, jeg er nok ikke fult så overbevist om å ha nådd helt frem dit, men da er det nok ikke utstyret det står på, heller min kunnskap og mine evner. Når jeg feks ser kontrollen som 8x12 har på kurvene sine forstår jeg at jeg har en vei å gå og at jeg sannsynligvis aldri kommer frem. Ikke for at snorrette kurver i seg selv er målet, men friheten til å styre klangen nærmest uten begrensninger ville vært digg. Det krever nok mer innsikt, studering prøving og feiling, kanskje mer en jeg er villig til å legge i dette. 

 

Innimellom alt dette vil jeg også forsøke å gjøre stuen litt mer besøksvennlig. Erfaringene fra @Dyret's og @JayJay's visitt gjorde meg oppmerksom på manglene når det kommer til den sosiale biten. Som den handlingens mann jeg er, slo jeg i dag 11k av fruens surt tjente penger i bordet og kjøpte en ny sweetspot-stol som kan snurre, slik at Jay-Jay ikke igjen må oppleve at Dyret og jeg snakker bak ryggen hans. Det er ihvertfall en start.

 

EKRLC_METRO_LB_orange.png.6cc5c069f67db2f9202630992ce9490f.png

 

 

Til alle som måtte ha lyst til å høre Dynaudios flaggskip, gi lyd og vi finner en tid. Og igjen takk til guttene som allerede har vært! Hyggelige karer alle sammen,

 

  • Like 6
Sign in to follow this  


4 Comments


Recommended Comments

Nå jobber jeg med design av ny platereol. Fjerner meg sakte vekk fra IKEA.

  • Like 1
  • Thanks 2

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...