Jump to content
 • entries
  16
 • comments
  87
 • views
  1,158

Dagen da hjernen var koblet ut!

Sign in to follow this  
Seskage

200 views

Har lenge gått med planer om å bytte pickup og headshell på DD-22, og i ettermiddag satte jeg i gang. Fant frem At15sa som var ferdig montert i headshell, skrudde av det som stod på, monterte, justerte stifttrykk og la en lp på spilleren.  

Slo på riaa, senket stiften og INGENTING skjedde! Dvs platen snurret, men ingen lyd. Sjekket riaa, sjekket at forsterker stod på rett inngang og at volum ikke var skrudd ned, merkelig. Her skal det sies at jeg like før stanset spilling fra Tidal i appen, så musikk var spilt like før. 

Prøvde med den jeg hadde tatt av, men helt tyst. 

 

POKKER, nå er det brudd i armkabel var tanken som slo meg, neste var at mine «fantastiske» loddinger på signalkabelen var løsnet.  Men, for å være sikker hentet jeg en reservespiller og koblet til, like stille, altså neppe armkabelen. 

 

Da var det jeg kom på at jeg ikke hadde spilt musikk her på kjøkkenet, men fra anlegget på stuen...... Jeg hadde glemt å skru på forsterker på kjøkkenet, så ikke rart det var stille......:$

 • Haha 2
Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Steike hvor bra At15sa med shibatasliping spiller! En gammel rakker som jeg kjøpte brukt for en tid siden for småpenger, sikkert minst 30-år gammel, men spiller mye mer detaljert enn andre pickuper jeg har som er i den rimeligere enden av skalaen. 

Gruer meg til den dagen den er utslitt, det er visstnok ikke mulig å få tak i original erstatningsstylus til den. Jeg har ikke funnet noen hvertfall. 4D64A520-0477-4488-ACC0-9F691F3AA6D8.thumb.jpeg.a630fb64ec851070676176b19ba6690b.jpeg

Bildet er ikke av min, men fra nett. 

 • Like 2

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...