Gå til innhold

Om klubben

Som fornøyd eier av en 216iA synes jeg dette merket fortjener en venneklubb :)

merkeklubber

Ja

lag og foreninger

Nei

særinteresser

Nei
 1. Dette er nytt i klubben
 2. Da har 216iA og jeg skilt lag. Vi hadde en fin tid sammen, men nå var fristelsen for stor til at jeg klarte å la være å gå for en bedre modell ? la den ut på Finn og den ble solgt på fem minutter. Ny eier har allerede kommet med tilbakemelding om at han er svært fornøyd med den ? Takk for laget 216, det var en fin tid vi fikk sammen.
 3. Da har jeg spilt musikk i et par timer med denne forsterkeren. Og den imponerer virkelig! Bedre kontroll og dypere bass, lydbildet videre og flere detaljer kommer frem i musikken. Har spilt fra en spilleliste jeg har lagret i Tidal som jeg gjerne bruker når det kommer nye komponenter inn. Dette er moro ?
 4. Spiller det musikk da???
 5. Da var endelig denne forsterkeren på plass i min stue etter et opphold hos Mala for å bytte av/på bryter. 216 iA ble solgt fem minutter etter at jeg la den ut, så det er velstand i heimen! Den er vakker, lyser godt opp der den står og varmer seg ? Ikke optimal plassering, kan ikke sette på rørgitteret, men ingen barn her som kan svi fingrene på rørene så satser på at jeg klarer å holde kleptomanpølsene unna ?
 6. Haha. Jeg kan by en lapp for den. Så kan du sende den i morra. Du betaler selvfølgelig frakt. ???
 7. Ikke prøv deg! DEN ER MIN!
 8. Nei nå er det førstemann til mølla som gjelder ?
 9. Endelig nærmer min oppgradering på forsterkersiden min stue ? selvfølgelig måtte jeg bli syk, så får nok ikke hentet den før fredag. Men, har ventet en måneds tid på at den skal bli ferdig reparert på garanti, så to dager til skal jeg klare ? Så nå kommer det en Lm 216 for salg ? Bilde av herligheten godt plassert i sin eske ?
 10. Seskage

  Lm 502 dac

  Da har jeg hatt denne dacen i hus et par uker ? Veldig fornøyd, bruker stort sett rørutgangen, synes den låter best i mitt anlegg. Det er veldig kjekt å ha en venn som bytter utstyr ofte, slik at jeg kan kjøpe av ham ? En grei ordning, sant @T-1? ? Nå gleder jeg meg til en snarlig oppgradering på forsterkersiden, selvfølgelig innenfor Lm sitt assortement ? Den er på plass til helgen, håper jeg.
 11. Er v1.56.0 på medfølgende CD og den jeg lastet ned er v1.61.0 Førstnevnte fungerer vel bare med Win7 og eldre, IIRC
 12. Det er ikke bare-bare å finne den, men det er en helt uendret driver fra XMOS - de som produserer USB-tranceiveren i dac-en. Jeg tror jeg har lagret den et sted. Skal lete litt og gi lyd. Mulig det var på en PC jeg ikke har tilgang til før på mandag, dessverre. Mistenker dog at det er samme som over her. Har bare prøvd den på win7.
 13. Ikke prøvd med en annen kabel, men den fungerte fint på V6'en... Godt mulig at jeg gjør noe feil, jeg får forsøke igjen i kveld, men i mellomtiden... @Mala Audio; Noen forslag?
 14. Seskage

  Lm 502 dac

  OK, jeg har ikke den dacen selv, fant det på nett. Jeg ville kontaktet Mala og hørt om de har noen forslag. Et skudd i blinde, men har du forsøkt med en annen USB kabel?
 15. Ja, så det etter jeg hadde postet. Men får det fremdeles ikke til... Har lastet ned .rar filen og åpnet den i WinZip Men den vil ikke koble seg til, får bare opp feilmelding.
 16. Seskage

  Lm 502 dac

  Hvilken versjon av driver fulgte med? Ser på side tre i bruksanvisningen er det «link» til driver v 1.61. *Note:If you need to use the USB function, Please login “www.lm-audio.com”download USB driver for V1.61。
 17. Noen som har link til driver til DACen? For å koble til PCen. CDen som fulgte med støtter jo bare eldgamle operativsystem...
 18. Lekkert! Dette føres herved inn på ønskelisten til jul ?
 19. Regner med at volumhjulet er en gain-justering, men kan man justere last (og kapasitans) på denne?
 20. Hvis det er lov å komme med litt reklame så vil vi gjerne meddele at det nye rør riaa trinnet til LM nå er i hus, LP33 Phono. Mulighet for hjemlån er en selvfølge LM Audio har etter hvert blitt kjent for å produsere svært bra rørforsterkere. Nå utvider de sortimentet med ett meget spennende rørbasert Phono trinn som holder den samme høye kvaliteten og presisjonen som LM Audio er kjent for.LP33 har separat strømforsyning for minst mulig støy og forstyrrelser i selve RIAA kretsene.I signalveien sitter det Mundorf Mcap koblingskondensatorer og Nichicon/Rybycon filter kondensatorer. Rørene som er benyttet er JJ ECC803S(3stk).Spesifikkasjoner:Inngangssensitivitet: 6mV(MM), 1mV(MC high), 0,5mV(MC low)Inngangsimpedans MC high: 47ohmInngangsimpedans MC low: 100ohmInngangsimpedans MM: 50kohmFrekvensrespons: 20hz-20khz (-1,5db)Utgangsimpedans: 10kohmDimensjoner Phono trinn: 302x131x139mmDimensjoner strømforsyning: 170x113x81mmStrømforbruk: 20wVekt: 6,5kgTa kontakt for demo/lån. Christian Mala Audio
 21. Gratulerer så mye med en flott DAC. Har hørt noe på denne selv, og må si jeg liker denne godt.
 22. Har en sånn selv, som også erstattet en V6.0. Ikke spilt mye på den, men veldig fornøyd.
 23. Ja, kjøpt brukt av Mala. De hadde to inne. Veldig bra pris - lå en brukt på finn til 1K mer...
 24. Enig! Kjøpt meg d3n jeg også. Følte her at bass ble strammet opp, ryddigere lydbilde. Liker rørdelen best jeg også lm er knall bra saker! Kjøpte du den på brukten hos mala?
 25. Da har jeg fått denne i hus. Dog ikke med originale rør men med Psvane 12au7t mk2 rør og Televerket 6x4 likeretterrør. Forrige DAC jeg hadde var Abrahamsen V6.0 med V1.0 UP CD-spiller koblet til og V2.0 UP som forsterker. 502CA er koblet til 216iA forsterker, med Logitech Squeezebox Touch og Marantz CD-72 mkII SE som kilder. Bruker samme høyttalere, Pioneer HPM-100 Førsteinntrykket er at ...WOW, hvorfor får V6 så mye skryt? Nå har nok den nye forsterkeren en stor finger med i spillet her, men selv internettradio er bedre med 502'en... (EDIT: Bedre enn V1.0 UP koblet via V6.0) Satte på Genesis - Foxtrot, på den tilårskomne CD-spilleren, og switchet litt mellom transistor og rør, men den blir nok stående på rør. Ikke min greie å beskrive lyd, men følte kanskje at lydbildet ble mer åpent med rørdelen. CD blir som regel satt på for å ha som bakgrunnsmusikk, men flere ganger måtte jeg stoppe opp med det jeg holdt på med og sette meg ned bare for å lytte til detaljene. Alt er jo klokkeklart Hadde egentlig tenkt å pakke ned CDene, men nå må jeg ta en ny runde i tenkeboksen for nå var det jo gøy å spille CDer igjen Når det er sagt, så er dette skrevet i gledesrus over å ha fåt nye komponenter inn Men... det låter MYE bedre.
 26.  
×
×
 • Opprett ny...