Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste uke
 2. John

  Dine siste CD-kjøp

  Lett blanding 😂 The Dandy Warhols - Thirteen tales from urban bohemia Dio - The last in line Kurt Nilsen & Kringkastingsorkesteret - Have yourself a Merry little Christmas Prince - The hits 2 Slayer - Reign in Blood
 3. John

  Dine siste kassettkjøp?

  Camel - Nude Alice Cooper - Trash Disco Nights The Doors - The Best of Electric Boogie Eruption - Leave a Light Fame - The Kids from Janis Joplin - I got dem ol' Kozmic blues again mama The Kids - Sønner av Norge Naughty by Nature Nazareth - Snaz Vol. 2 New Jordal Swingers' Christmas Album Pink Floyd - Wish You were here
 4. John

  Tips til ny platespiller

  Ooh... det ligger en Avid Diva II for salg på Sentralen, og bare et steinkast unna min mor som jeg skal besøke i morgen... hmm... MEN... det sitter en Rega RB301 arm på den Ikke at den er dårlig, men ikke noe jeg har lyst på. Følger også med en retippet Ortofon Cadenza Blue. Og prisen er 20 lapper og armen kan byttes så er jo ikke så galt. MEN... (igjen), så har jeg en VPI Prime i kikkerten, uten arm for under 20 laken. Burde kanskje heller gå for den siden jeg må ha ny arm alikevel på Avid'en?
 5. Dazed

  Lyd-snobb

  Skjønte det. Men likevel.
 6. MÖJLIGHET - Stativ til hodetelefoner/nettbrett, svart https://www.ikea.com/no/no/p/moejlighet-stativ-til-hodetelefoner-nettbrett-svart-00434277/
 7. Blund

  Opprydding i kabel kaos

  Etter-bilde:
 8. Blund

  Opprydding i kabel kaos

  Jeg har hatt ett svare strev med å få ryddet opp i kabel kaoset bak stereo benken. Kona har begynt å klage så måtte finne på noe. Har 5 doble stikk (la opp ett par for lite) som er i bruk i tillegg til høyttaler kabler, alle kablene mellom stereo komponentene, tv, internett og PlayStation. Totalt ca 25 kabler. Gjort ett tappert forsøk, mye bedre, men ennå ikke 100% Før-bilde:
 9. ANM

  Lyd-snobb

  Ja, til alt egentlig. 😋 Jeg har alltid vært fascinert av tek og liker fine lekesaker. Når det kommer til bling... Når jeg var prepub så jeg alltid etter knuste baklys og blinklys på biler. Om jeg så det, nappet jeg ut pæra. Når jeg hadde nok pærer koblet jeg dem i kjede til utgangen på en gammel Radionette Soundmaster 45 og hang dem opp og hadde disko på gutterommet. Lagde også høyttalere av sykkeldynamoer og vanndunker. Alltid elsket musikk, men hadde jeg ikke hatt de andre fetisjene hadde jeg ikke drevet med dette. Klarte meg med boomblaster i lang tid som ung voksen, men hadde rustløsende anlegg i bilen seff.
 10. Blund

  Lyd-snobb

  Hva er drivkraften din utenom musikken? Det tekniske, selve lyden eller vissheten om at du har noe av det ypperste (bling faktor😀)?
 11. Blund

  Lyd-snobb

  NEI,NEI,NEI,NEI,NEI Dazed. Du misforsto helt. Jeg kritiserte ikke ett 4000 kroners anlegg. Det ville aldri falt meg inn. Det var jeg som ble kritisert.
 12. Dazed

  Lyd-snobb

  Jada. Omvendt lydsnobb der altså. Ja, selvsagt.
 13. ANM

  Lyd-snobb

  Jeg vil vel snu situasjonen på hodet. Det virker som brodern i utgangspunktet sto for kimsingen. Når det er sagt går det veldig fint å nyte musikk på et enkelt oppsett. Mange av disse blåtann høyttalerne er veldig artige.
 14. Dazed

  Lyd-snobb

  Jaja, men det er vi vel egentlig ofte? Bare det å kimse av at noen har glede av musikk på et fire tusen kroners anlegg beviser vel det? ...og det får vi heller leve med.
 15. Blund

  Lyd-snobb

  Stemmer når det gjelder brodern i hvertfall. Så lenge han hører forskjell på instrumentene holder det. Synes likevel det er rart at en musiker, selv en hobby musiker, ikke har interesse av å oppnå det ypperste av lyd innenfor hans budsjett og familiære begrensninger.
 16. ANM

  Lyd-snobb

  Å forvente at musikere skal være interessert i hifi blir vel som å forvente at postbud er filatelister? 😁 Kan selvfølgelig bare snakke for meg selv, men for meg er musikken bare en del av hobbyen og ikke alltid det primære. Selv det å samle vinyl dreier seg ikke bare om en musikkinteresse.
 17. Blund

  Lyd-snobb

  Jeg er en lyd-snobb. Det mener hvertfall broren min. Han var her og tok noen øl på lørdag. Vi hørte på musikk og ble litt på snurr da han sier følgende: Du skulle vært kompis med Bjørn, en nabo, han er akkurat som deg, en jævla lyd-snobb. Jeg ble litt satt ut ,men spurte hva han mente. Nei, han Bjørn hadde ett digert anlegg hjemme, og var veldig interessert i lyd. Har han ett dyrt anlegg, lurte jeg på, siden du kaller han (og meg) for en snobb, for anlegget mitt er ikke dyrt bare ca 20-25000 prøvde jeg meg på. Ja, det så hvertfall sånn ut. Brodern sa at han ikke brydde seg så mye om lyd, noe som overrasket meg stort siden han er musikk interessert, veldig musikalsk og spiller flere instrumenter meget bra, og hva mente jeg forresten med at 20- 25000 ikke var dyrt? Han hadde anlegg til 4000 og det var mer enn bra nok for han. Han hører god forskjell på anleggene våre, men det spiller ingen rolle for han. Lurer på hva han mener om virkelig dyre anlegg. Dette er første gang jeg opplever noe sånt. Bruker mye tid på lyd, men ikke så veldig mye penger. Rar holdning med hans bakrunn. Får prøve å egle meg innpå den andre lyd-snobben i nabolaget 😉.
 18. Tidligere
 19. John

  Tips til ny platespiller

  Noen som har erfaring med Music Hall? https://www.brlelectronics.no/no/artiklar/music-hall-mmf-93-platespiller-med-goldring-eroica-lx-mc-pickup-valnott.html
 20. John

  Dine siste kassettkjøp?

  Glemte denne... Eloy - Colours
 21. John

  Dine siste kassettkjøp?

  Jeg trenger flere rack... 😁 Black Sabbath - We sold our soul for rock 'n' roll David Bowie - Rare Deep Purple - Deep Purple Deep Purple - Fireball Deep Purple - In rock Deep Purple - Machine Head Deep Purple - In live concert in Royal Albert Hall Deep Purple - Slaves and masters Depeche Mode - Speak & spell Depeche Mode - Catching up with Depeche Mode - Some great reward Dire Straits - Money for nothing The Doors - The soft parade The Doors - Waiting for the sun Focus - Con proby Peter Gabriel - Shaking the tree Heart - Greatest hits/live Jethro Tull - Songs from the wood Midge Ure - The gift Mike + The Mechanics - Living years Pink Floyd - The division bell Pink Floyd - Delicate sound of thunder (dbl) Van Halen - 1984 Yes - Fragile Yes - Tales from topographic oceans 😅
 22. Evo II

  Mens jeg venter på ny benk😉

  Gjort om litt. Venter på ny benk som skal huse forsterker sett og CD riggen,da må platespiller og riaa vike plassen så da er dette eneste løsningen😊 Blir bra dette håper jeg når det blir ferdig.
 23. ANM

  Windfeld Ti in action

 24. Twst

  DSP RIAA - Parks Audio Puffin

  Han er virkelig fornøyd ihvertfall, og måtte mer eller mindre ha den umiddelbart Kommer sikkert til og savne boksen, men kan vel ikke samle på alt mulig bare i tilfelle
 25. Twst

  DSP RIAA - Parks Audio Puffin

  Jepp, det stemmer Regner egentlig med den er havnet i de rette hender.
 26. JayJay

  DSP RIAA - Parks Audio Puffin

  Aha, det er din Peter tester da antar jeg
 27. Twst

  DSP RIAA - Parks Audio Puffin

  Ja, men egentlig ikke hatt så mye tid med den. Ble testet litt og lagt klar til ett vinyloppsett nr 2. Den er absolutt solid som RIAA og helt genialt hvor allsidig den er. Liker man og tweake og skru litt på parametrene, så kunne det ikke vært mer elegant. Men det er på en måte svakheten også, særlig for en som liker og tweake. Man blir liksom aldri sittende i ro og høre på plata.. "Kanskje det skulle vært litt mer "air" og litt mer tubelyd her" . Uansett så ble den liggende i avvente på kjellerstuevinyl, for der ville det vært perfekt med tweaking. Akkurat nå er den på utlån, og det kan se ut til at jeg ikke får den tilbake igjen
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...