Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. John

  Vis meg riggen din, jeg veit du har..

  Jeg må se å få gjort ferdig det racket jeg driver og lager, evt. få kjøpt meg et snart for dette duger ikke i lengden.
 3. John

  Dine siste platekjøp?

  Som jeg skrev lengre opp her så kjøpte jeg to album i Tallinn, men glemte å poste det andre albumet so here we go Deep Purple - Stormbringer (veldig uoffisiell utgave)
 4. John

  Dine siste CD-kjøp

  The White Stripes - White Blood Cells
 5. Earlier
 6. Twst

  Digital morro - Aktiv deling

  Leker litt EQ og REW innimellom slagene Blir litt mer tweaking etterhvert - se om man finner årsak til suckouten på 150Hz. Men blir litt lei av sweeping, så får heller spille litt musikk! 🎶
 7. Blund

  Akustikk

  Det ble dessverre utsatt pga sykdom. Skal prøve å få det til i slutten av august håper jeg. Rapport kommer
 8. JayJay

  Akustikk

  Hvordan gikk dette?
 9. Twst

  Digital morro - Aktiv deling

  Har fått noen timer med dette nå - og det lyder over all forventning. Tiden med passive filtre er forbi! Det lyder bedre over hele registret, bratte filtre og full kontroll. Økt headroom med en forsterker til hvert element samtidig som kontroll på tidskorrigering og delefrekvenser. Er overrasket over hvor bra det var ut av boksen. Hadde forventa mye tid med måling og justering. Signalkjeden er helt uten sus og støy, selv med øret inntil kompresjonsdriverne med 109db følsomhet. Kjører helt uten passive komponenter mellom drivere og forsterkere så her er det ikke noe som blir maskert Målte DC på utgangene av DAC8, og det var under ~1mV ved av og påslag. Så det blir ikke rare kneppet ut på høyttalerne, og dermed helt unødvendig med beskyttelseskondensator. DAC8 fra Okto Research er virkelig en fryd og bruke som delefilter, preamp og streamer(Roon bridge i raspberry pi). Har satt opp litt forskjellige delefrekvenser, eq og bratthet i de forskjellige profilene til nanoSHARCen, disse kan jeg svitsje mellom med fjernkontrollen til DAC8 som gjør at man kan teste og tweake til man blir grønn. Virkelig fleksibelt, så dette blir det brukt litt mer tid på etterhvert for og finne ut hva som funker best.
 10. John

  Dine siste CD-kjøp

  Deep Purple - The Complete Albums 1970-1976 Lurer på hvor dårlig lydkvaliteten er...? Kostet meg svimlende 177,- spenn fra Kina 🤣
 11. John

  Dine siste CD-kjøp

  Fått litt oppheng på Bigbang i det siste så da jeg kom over denne samlingen med strøkne CDer til en billig penge var det bare å takke ja.
 12. skrodahl

  Design

  Da har jeg faktisk anskaffet en betydelig mengde fjernkontroller. Jeg syns det burde følge med i byggesettet, men det var ikke så lett å finne noe brukbart. Til nå. Fjernkontrollen er med, uten tillegg i prisen. Arduinokoden er oppdatert slik at denne fungerer out of the box. PS! Jeg er fortsatt veldig fornøyd med mine bilder. Å bygge en lightbox var virkelig verdt det.
 13. John

  Dine siste CD-kjøp

  En kjapp tur innom Fretex i Sandvika endte med fire norske album Bigbang - Poetic Terrorism deLillos - Svett Smil Postgirobygget - Tidløs Vamp - Siste Stikk (Signert)
 14. Twst

  Preamp fort og gæ'li

  Vakkert med lokket på Kult prosjekt! Funksjon og lyd går alltid forran. Smart med to forskjellige utganger
 15. Twst

  Digital morro - Aktiv deling

  Men må jo ha fire kanaler til for og få til treveis deling. Har valgt First Watt F5, enkle og bygge, har ikke noe spesiell lydsignatur, lite forvregning, passelig gain og mer enn kraftige nok til 108db kompresjonsdrivere. I tillegg lot det seg gjøre og slakte M2 monoblokkene mine for og få ombygd til to steroforsterkere i steden. Gjenbruk av kabinett og PSU.
 16. Twst

  Digital morro - Aktiv deling

  Kan jo ta med noen bilder av bygginga av bassampene, Hypex NC400. Skulle bli akkurat passe til bassen. Kabinett fra kina og moduler fra Hypex gjør det lekende lett og skru sammen. Nesten ikke DIY kvalifisert engang. Har klargjort kabinettene og valgte PSU med tanke på en ekstra kanal til senere, men inntil videre er det monoblokker.
 17. Twst

  Digital morro - Aktiv deling

  Ferie.. dårlig timing!
 18. Dyret

  Opprydding i kabel kaos

  Se her ja. Mye kan gjøres med enkle grep. Ble du fornøyd?
 19. Dyret

  Digital morro - Aktiv deling

  Hvordan går det her?
 20. Dyret

  Akustikk

  Tøft! Du må skrive litt om hvordan dette gikk! 🎶🎵
 21. Dyret

  Vis meg riggen din, jeg veit du har..

  En liten oppdatering fra Akvariekroken
 22. Dyret

  Preamp fort og gæ'li

  I ren desperasjon over stillhet i heimen, måtte det bare skje noe. Det store internjetett ble trålet etter ett preamp skjema som passet meg og de delene jeg hadde til rådighet. Ett stk skjema med ett stk 12au7 ble funnet. Så i all hast ble det forrige forsøket loddet i stykker, og denne forsøkt satt sammen. I går kveld ble det atter lyd i stua etter en orgie av rør, komponenter og ledninger. Vakkert ikke sant?
 23. John

  Dine siste CD-kjøp

  En bunke CDer som "fulgte med" Madrugada CDene jeg postet her om dagen. Dvs. jeg kjøpte alle som en pakke, men det var bare Madrugada jeg i utgangspunktet var interessert i. Men det var jo fem-seks andre ok album og Alice in Chains - Jar of Flies Amorphis - Far from the Sun Bad Religion - All Ages Big Bang - Clouds Rolling By CC Cowboys - Evig Liv The Clash The Clash - London Calling Crowded House - Together Alone de Lillios - Nå vil vi til Sverige Dum Dum Boys - Gravitasjon (Signert) Faith No More - The Real Thing Peter Gabriel - Hit (Dbl-album) Kraftwerk - Minimum-Maximum (forseglet) Logh - The Raging Sun Tom Mathisen & Herodes Falsk - Alle fine damer har en stygg venninne Michael Learns to Rock Monroes - Sunday People Motorpsycho - Black Hole/Blank Canvas (Dbl-album) Nirvana - Bleach Nirvana - Nevermind Stacie Orrico Pearl Jam - Live in Atlanta (Trippel-album) Postgirobygget - Best av alt (Dbl-album) Raga Rockers - Raga's beste/Live fra Roskilde 99 (Dbl-album) Red Hot Chili Peppers - Warped (CD-singel) Red Hot Chili Peppers - By the Way (m/konsertbillett) Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium (Dbl-album) Soundtrack - Titanic Toto - Through the Looking Glass Tom Waits - Real Gone (Forseglet)
 24. Dyret

  Preamp fort og gæ'li

  Tusen takk! Tror jeg må tenke helt nytt her. More to come! 😂😂😂
 25. John

  Dine siste CD-kjøp

  Litt kristenrock må man jo ha i samlingen... Petra - War and Remembrance
 26. Twst

  Preamp fort og gæ'li

  Lykke til!
 27. Blund

  Akustikk

  Jeg har ikke den beste akustikken i stua, og har fått madammen til å gå med på å gjøre noen tiltak. Hun overrasker meg stadig. Sender familien til Spania, og får Retep på besøk onsdag for målinger og litt leking med dsp. Må si at jeg er veldig spent på dette.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...